Conventus

Conventus som medlemsstyring

Foreningssiders løsning arbejder perfekt sammen med Conventus, som bruges til medlemsstyring af flere end 4.000 idrætsforeninger og en lang række kommuner, herunder Vejle Kommune.

Conventus samler alle informationer ét sted, så både formand, kasserer og trænere nemt kan finde de nødvendige oplysninger.

Sådan oprettes link til Conventus

Conventus vælges som blok ved Tilføj indhold på siderne:

• Under Sideindhold og Indhold vælges Tilføj indhold.
  • Vælg modulet for Conventus-kode og indsæt koden for det aktuelle hold.
Conventus Modul

Her indsættes koden fra Conventus

Indsæt koden i stedet for prikkerne. Pas på ikke at slette andre tegn, som "
Indsæt koden i stedet for prikkerne. Pas på ikke at slette andre tegn, som "
Medlemslogin

Sådan oprettes Medlemslogin

• Vælg Indstillinger (tandhjul)
  • Medlemslogin
  • Indsæt Conventus forenings-id til Medlemslogin.