Cookies- og privatlivspolitik

Dine personoplysninger

Sådan behandler Webti dine personoplysninger

Vi behandler de oplysninger, du giver os eller som vi indsamler, i overensstemmelse med gældende regler. Alle dine oplysninger behandler vi med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

Information om behandling af dine oplysninger

Webti er dataansvarlig for de oplysninger, vi modtager fra dig eller om dig i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside, når du opretter din hjemmeside i vores system, vælger abonnement til din hjemmeside, abonnerer på vores nyhedsmail eller henvender dig til os.

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Det kan f.eks. være for- og efternavn, en privatadresse, e-mailadresse eller et CPR-nummer.

Webti behandler de personoplysninger, som du selv giver til os, eller som vi opsamler, når du bruger vores ydelser. 

Vores grundlag for at behandle personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger på baggrund af dit ønske om at besøge vores hjemmeside, oprette din hjemmeside i vores system og abonnere på denne ydelse.

Vores nyhedsbreve bliver sendt på baggrund af samtykke, dvs. hvis du selv har valgt at tilmelde dig, eller hvis du abonnerer på vores hjemmesideløsning.

Webti har også en cookiepolitik, der fortæller, hvordan vi behandler cookies på vores hjemmesider. Læs mere nedenfor under Cookies.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Webtis medarbejdere har adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere den hjemmesideløsning, du har valgt, og for at kunne sikre at Webti modtager betaling for denne ydelse. Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Oplysninger om dig gemmes, så længe vi vurderer, det er nødvendigt for at kunne opfylde vores forpligtelser som leverandør af din hjemmeside og for at kunne overholde gældende lovgivning.

Vi videregiver kun oplysninger, når det er nødvendigt for at kunne levere din hjemmeside. Det er fx tilfældet ifm hosting af din hjemmeside og registrering af dit domænenavn. 

Hvilke rettigheder har du?

Databeskyttelsesforordningen giver dig en række rettigheder, fx ret til at få oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger (oplysningspligt), ret til indsigt og ret til berigtigelse. Webti skal give dig en række informationer, hvis vi behandler oplysninger om dig.

Du kan anmode om indsigt i de oplysninger, som Webti behandler om dig. Det betyder, at du har ret til at se de personoplysninger, vi har om dig, og at du har ret til at modtage oplysninger om, hvordan og hvorfor vi behandler oplysninger om dig.

Du har ret til at få rettet forkerte oplysninger om dig så hurtigt som muligt, og du har ret til at få tilføjet supplerende oplysninger, hvis oplysningerne er ufuldstændige.

Du kan læse om dine rettigheder ved Datatilsynet.

Klagemuligheder

Du kan klage til Datatilsynet over Webtis behandling af dine oplysninger, hvis du mener, at behandlingen er i strid med databeskyttelsesforordningen.

Webtis privatlivspolitik er senest opdateret 11. december 2020.

Cookies

Ejeroplysninger

Webti
Torvet 12
7323 Give

Tel.: 93 94 93 84

E-mail: kontakt@foreningssider.dk

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Facebook