Inviter bruger

Inviter Bruger2

Hvordan inviterer jeg en bruger?

Hvis I er flere, der skal kunne redigere hjemmesiden, kan du selv oprette flere brugere. Det gør du ved at invitere en ny bruger.

Gå til Dashboard og klik på 'Inviter bruger' (skærmprint nederst). På næste skærmbillede (til højre herfor) oplyser du følgende på den nye bruger:

• Navn
  • E-mail
  • Rolle (administrator eller bruger)
  • Besked (valgfri)

Hvis jeres forening har brug for, at specifikke brugere kun får adgang til specifikke dele af websitet, kan du skrive til kundeservice@foreningssider.dk

Inviter Bruger