Indhold - Indstillinger

Indhold indstillinger

Her får du hjælp til at tilpasse navigationen på din hjemmeside, d.v.s. bestemme hvilke menupunkter, der skal vises i menubjælkerne øverst og links i bunden af siden.

Du kan indsætte links til foreningens sociale medier, rette cookie-tekst og mange andre ting.

Klik på Indstillinger (tandhjulet nederst).

Læs mere om de enkelte punkter herunder.

Indstillinger

Læs mere

1 - Navigation
Her bestemmer du hvilke sider, der skal kunne tilgås fra menuerne i top.
Se Navigation = Menupunkter

2 - Bund

• Sponsorer: Skriv kort om dine sponsorer og link til siden med sponsorer.
    Se Sponsorer
  • Beskrivelse af websitet: Her kan du skrive en kort tekst om din hjemmeside.
    Se Beskrivelse
  • Under Links i bunden tilføjer du, hvilke sider, der skal kunne tilgås fra links nederst på siden.
    Se Bund = Links

3 - Kontaktinformation
Her kan du rette kontaktoplysninger om din forening, f.eks. telefon, e-mail, adresse, CVR.
Se Kontaktinformation

4 - Sociale Medier
Her kan du indsætte links til de sociale medier, hvor din forening er aktiv.
Se Sociale Medier

5 - Design
Her kan du indsætte foreningens logo og tilpasse design.
Se Design

6 - Cookie-popup
Overskrift og kort tekst, der vises, når brugere kigger på din hjemmeside.
Se Cookie-popup

7 - Kode
Her indsættes kode fra f.eks. Google Analytics.
Se Kode

8 - Medlemslogin
Hvis din forening bruger et medlemsstyringssystem, kan link indsættes her.
Se Medlemslogin