Publicere - udgive

Ikke Gemt

Glemt eller gemt?

Når du har oprettet / redigeret en side, skal du huske at gemme dine rettelser. Hvis du forsøger at forlade siden uden at gemme, vil du få en påmindelse om at gemme eller forkaste ændringer.

Gem Udgiv

Gem eller udgiv

Klik på Gem (grå knap), hvis du fortsat vil redigere siden.

Klik på Forhåndsvisning, hvis du vil se, hvordan siden ser ud, inden du publicerer.

Når du er klar til at lægge siden live, klikker du Gem og udgiv (grøn knap) nederst til højre på siden.

Afpublicere

Afpublicere og planlægge

Afpublicere
Du kan også afpublicere en side. Klik på pilen i højre side af den grønne knap og vælg Afpublicér.

Tidsindstilling
Du har også mulighed for at planlægge en udgivelse/afpublicering på et senere tidspunkt. Klik på pilen i højre side af den grønne knap og vælg Planlæg. Du kan indstille både dato og tidspunkt for udgivelse/afpublicering. Klik Planlæg (grøn knap) for at gemme indstillingerne.

Læs mere under Afpublicere