Design

Kan jeg selv ændre design?

Under indstillinger under fanen Design kan du indsætte foreningens logo og justere farvevalg.

• Klik på Indstillinger (tandhjulet) nederst i menuen til venstre.
  • Klik på Design.
Design

Logo

Der er plads til logo i toppen af hjemmesiden og i bunden.

Der kan også vælges logo specielt til mobiludgaven af din hjemmeside.

Der er flere mulige varianter af logo:

1. Logo til visning i toppen og bunden af websitet
  2. Logo i bunden. Det er muligt at vælge et andet logo til bunden. Hvis det udelades, vises logo fra toppen også i bunden.
  3. Logo på mobil. Her kan vælges en alternativ udgave af logo til visning i toppen på mobil og tablet.
  4. Favicon. Et Favicon er et favorit icon. Det vises normalt til venstre i adressefeltet i webbrowseren. Vi anbefaler, at man som minimum vælger et logo med størrelsen 32x32 pixels.
Farve Tekst Blok

Farvevalg til Blokke og Tekst

Her kan du tilpasse design med hensyn til farvevalg på blokke/knapper/menubjælker samt vælge mellem sort eller hvid tekst på de farvede baggrunde.

Vær opmærksom på farvekombinationer, da visse kombinationer af tekstfarve og baggrundsfarve kan gøre teksten meget vanskelig at læse.