Kom godt i gang

Kom begyndt er halvt fuldendt

Hvor starter jeg? Hvad er oprettet automatisk? Hvad skal jeg rette?

Når du opretter en ny hjemmeside på Foreningssider.dk, får du en brugervenlig og overskuelig løsning, hvor menustrukturen er klar og mange sider er oprettet med eksempler på tekster og et udvalg af billeder, så det er hurtigt og let at komme online med din nye hjemmeside.

Du kan nu rette en side ad gangen og indsætte dine egne billeder og tekster og oprette de hold, som din forening tilbyder.

Samtidig gør systemet det er let for dig at ændre i strukturen og flytte sider, så det passer bedre til din forenings behov.

Vi anbefaler denne rækkefølge:

• Klik på pilen til venstre for kloden, så menustrukturen folder sig ud.
  • Start med Indstillinger (tandhjulet). Se detaljeret beskrivelse under Indstillinger.
  • Derefter kan du tilpasse tekster og billeder på de enkelte sider og oprette nye sider.

God fornøjelse.