Domæne

Sådan tilføjes et domæne

Hvis du allerede har en hjemmeside, kan vi sikre, at du får domænet tilknyttet til hjemmesiden. Du kan også få et nyt domæne tilknyttet til hjemmesiden. I begge tilfælde er du ansvarlig for at sikre, at domænet er ledigt.

For at kunne tilføje et domæne skal domænet pege på vores server. Dette kan du gøre ved at følge denne guide.

Domæne: foreningshjemmeside.dk

Du kan oprette følgende gennem dine DNS indstillinger hos din domæne udbyder. Hvis du har en anden person, som styrer dit domæne, kan du sende en mail med oplysningerne herunder ved at klikke 'Send mail' fra dit dashboard.

Opret følgende i dine DNS indstillinger.

A-record til 89.188.72.90

CNAME til 89.188.72.90